Meljine: Novi ugovor Atlas grupe i Fonda zdravstva

Bez autora
May 05 2010

Građani Herceg Novog koji su osiguranici Fonda zdravstva Crne Gore i ubuduće će moći da se liječe u Opštoj bolnici u Meljinama pod istim uslovima kao i prije njene privatizacije. Novi vlasnik, Atlas grupa, preuzeo je bolnički kompleksu Meljinama 1. marta, da bi posljednjeg dana aprila ova kompanija sa Fondom potpisala novi ugovor o pružanju zdravstvenih usluga. Građani Herceg Novog će prepoznati da je ova institucija njihova prava, mala gradska bolnica. Za Atlas grupu ovo znači da su stvoreni uslovi da može da ispuni sve ugovorom preuzete obaveze, ali i da su prepoznali da mogu ravnopravno sa državnim ustanovama da pružaju kvalitetnu zdravstvenu zaštitu.

Meljine: Novi ugovor Atlas grupe i Fonda zdravstvaGrađani Herceg Novog koji su osiguranici Fonda zdravstva Crne Gore i ubuduće će moći da se liječe u Opštoj bolnici u Meljinama pod istim uslovima kao i prije njene privatizacije, piše današnja Pobjeda.

Podgorički list navodi da je novi vlasnik, Atlas grupa, preuzeo bolnički kompleksu Meljinama 1. marta, da bi posljednjeg dana aprila ova kompanija sa Fondom potpisala novi ugovor o pružanju zdravstvenih usluga.

- Nadam se da će građani Herceg Novog prepoznati da je naša institucija njihova prava, mala gradska bolnica - istakao je direktor Bolnice dr Budimir Šegrt i dodao:

- Za Atlas grupu ovo znači da su stvoreni uslovi da može da ispuni sve ugovorom preuzete obaveze, ali i da smo prepoznali da možemo ravnopravno sa državnim ustanovama da pružamo kvalitetnu zdravstvenu zaštitu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik